Seitsemän B-poikaa mukaan Urheiluakatemian harjoitusryhmääm
15.6.2017 20:09 Uutiset / Pojat B

Urheiluakatemiaan valitut käsipalloilijat yhteishaussa 2017

Seitsemän joukkueemme B-poikaa on valittu mukaan Turun seudun urheiluakatemian oppilaitoksiin toiselle asteelle. Yhteishaun mukana oli mahdollisuus hakea oppilaitosten urheilulinjoille, joka mahdollistaa suuremman harjoittelumäärän aamutreenien muodossa kolmesti viikossa. Nämä aamuharjoitukset luetaan myös urheilijan eduksi kursseina opiskelujen edetessä. Valinta on koko lukioajalle, joten tulevan kolmevuotisen lukioprojektinsa ajan kyseisillä nuorilla on mahdollisuus laadukkaaseen lisäharjoitteluun aamuharjoitusten muodossa.

Urheiluakatemiaan valitut käsipalloilijat (15.6.2017):

Eero Laine, Kerttulin lukio
Leevi Riihelä, Kerttulin lukio
Benjamin Fellman, Katedralskolan
Vidar Lepola, Katedralskolan
Mikael Pesonen, Katedralskolan
Samuel Edberg, Turun ammatti-instituutti
Emil Långstedt, Turun ammatti-instituutti

Ellen Norrgrann, Katedralskolan (ÅIFK BT/AT)

Aikaisemmilta vuosilta akatemiassa jo opiskelevat käsipalloilijat: Eemeli Maijala, Santeri Maijala, Isak Lehvonen ja Mikael Manderoos.
Tulevana vuonna käsipallon aamuharjoitusryhmä tulee siis koostumaan vähintään 12 toisella asteella opiskelevasta käsipalloilijasta.

Turun Seudun Urheiluakatemian käsipalloilijoiden aamuharjoittelutoiminnan koordinoinnista ja valmennuksesta vastaa Aku Kuusisto yhteistyössä Käsipalloliiton ja TSUA:n koordinaattoreiden kanssa.

Urheiluakatemia tarjoaa mahdollisuuden täysipainoisen opiskelun ja urheilun yhdistämiseen, kummankaan uran siitä kärsimättä. TSUA:n tarjoamat palvelut ja harjoitteluolosuhteet mahdollistavat riittävän harjoittelumäärän toteutumisen toisen asteen opintojen aikana. Aamuharjoituksia kertyy 3-4 kertaa viikossa ja näitä luetaan hyväksi opintoina urheiluakatemiaan valituille opiskelijoille.

Onnea urheiluakatemiaan valituille ja menestystä urheiluun sekä opiskeluun!
Onnea kaikille toisen asteen opiskelupaikan saaneille!


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Kesäkuu   »
Kategoriat