Beställningar från Stadium
19.9.2017 1:33 Seuratuotteet / Pääsivusto

Beställningar från Stadium

ÅIFK:s officiella kläder och tillbehör levereras av Nike och dessa beställs från Teamsales i Mylly. Vår kontaktperson är Toni Niskanen och hans kontaktuppgifter är:

Stadium Oy
Myllynkatu 1 as 1140
21280 Raisio
Tfn tj.: +358 (0)20 7900335
Tfn mobil: +358 (0)40 0973869

ÅIFK:s urval av kläder hittas på Satdiums lagsida ÅIFK - Käsipallo.

Varje lag utser en person som sköter om lagets beställningar till Stadium. Denna kontaktperson meddelas till Nina Ahlbäck, e-post: nina[ät]hfaifk.fi.

När kontaktpersonen vill beställa kläder, sätter hen ett meddelande till Teamsales och berättar vilka plagg och storlekar som önskas prova. Stadium Teamsales samlar i hop en kasse som får lånas för några dagar. Teamsales är öppet dagstid, men man kan komma överens om att hämta/returnera provpåsen kvällstid.

Beställningen görs via Stadiums beställningsblankett, som hittas på föreningens klädsida under menyvalet "Kuinka tilata". Blanketten fylls i och sänds per e-post till Teamsales till adressen teamsales.mylly[ät]stadium.fi. Stadium fakturerar 5 € som avgift för varje faktura. För varje sänd faktura lägger ÅIFK till en avgift på 1 €. Samlade beställningär är att föredra.

Teamsales har alla upgifter om hur ÅIFKs och Stadium logona kommer på kläderna samt storleken på siffror och namn.

När beställningen är gjord, erhålles en orderbekräftelse (tilausvahvistus). Utgående från den gör kontaktpersonen omgående upp en tabell över spelare som beställt kläder och vad som beställs, t.ex

NamnArtiklarTotalt belopp
Pelaaja Pellespelskjorta Nike Park Jr + uppvärmningsblus Nike Acad Mid Top Jr + tryck65 €.
Spelare Sörenspelskjorta Nike Park Jr + uppvärmningsblus Nike Acad Mid Top Jr + tryck65 €.

Denna lista sänds till Nina Ahlbäck som därefter skickar ut en faktura via Seuramappi. På detta sätt får laget in pengarna för beställda kläder innan föreningen får fakturan. Viktigt att observera är att inget lag får dra sitt lagkonto på minus!

För mer information kontakta Nina Ahlbäck.


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat