Elias Nyman Siuntiosta Åbo IFK:n paitaan
9.7.2018 23:17 Uutiset / Miehet

Elias Nyman (182cm / 82kg) vahvistamaan ÅIFK:n edustusjoukkuetta kaudella 18-19

Käsipalloseura ÅIFK:n edustusjoukkue vahvistuu, kun viime kaudet Sjundeå IF:ää edustanut Elias Nyman vaihtaa Åbo IFK:n paitaan. Vuonna 1996 syntynyt Elias on viimeiset kaksi kautta kuulunut Siuntion edustuksen vakiomiehistöön, jonka riveissä tilille on kertynyt 36 liigaottelua ja 59 -maalia. Päättyneellä kaudella Nyman kirjautti tililleen myös neljä LähiTapiola tähteä suorituksistaan.

Juniorimaajoukkueessa P96 maajoukkueen mukana vahvasti esiintynyt Nyman pelasi Suomi-paidassa 21 juniorimaaottelua, joissa paukutti pelintekijäntontilta 22 maaottelumaalia. Nopeajalkainen ja pallovarma Nyman on tottunut pelaamaan niin hyökkäyksen keskellä kuin vasemmalla laidalla. Opintojensa perässä Turkuun muuttava Elias vahvistaa ÅIFK:n takarakentajaosastoa, mutta monipuolinen pelimies on valmis myös muille pelipaikoille.

”Åbon ensi kauden joukkue on nuori ja nälkäinen! Omiin silmiin joukkue näyttää todella potentiaaliselta ja uskon, että pystymme haastamaan kaikki SM-liigajoukkueet. Itse toivon pystyväni pelaamaan ison roolin joukkueesta ja joukkueena uskon meidän taistelevan tosissaan jopa Top4-paikasta.”,
kertoi nuori pelintekijä ensi kaudesta ja odotuksista uudessa joukkueessa.

Edustusjoukkue palaa yhteisiin harjoituksiin heinäkuun lopulla. Elokuun aikana joukkue pelaa useampia harjoituspelejä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ensimmäinen liigapeli pelataan syyskuun alussa, kun Samppalinnaan saapuu Pargas IF!

ÅIFK toivottaa Eliaksen tervetulleeksi Turkuun!
Lisää pelaajauutisia julkaistaan kauden lähestyessä IFK:n sosiaalisessa mediassa ja kotisivuilla.


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat