Esittely
Ottelutilastot
KyIF - ÅIFK
2017-2018 - Naiset - Naisten SM-sarja
Klo 18:30 ​​Kirkkonummen halli
12
Mar

Ennakkoinfo


NSM
KyIF -ÅIFK
12.11. klo 18:30 
Kirkkonummen halli (väestönsuoja)

https://tulospalvelu.finnhandball.net/taso/ottelu....

Naiset pommisuojaan isänpäivän jännitysnäytelmässä


KyIF-ÅIFK

Naisten SM-sarja, Kirkkonummen halli, su 12.11. klo 18.30.

Turun flikat lähtevät isänpäivänä Kirkkonummen väestönsuojaan – Bombikseen – kohtaamaan sarjanousija KyIF:n runkosarjan ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa. KyIF on aloittanut sarjan pirteästi voittaen SIF:n ja Atlaksen, häviten niukasti GrIFK:lle ja BK46:lle, ja ottaen sitten monen muun seuran tapaan kunnolla takkiin HIFK:lta ja Dickeniltä. ÅIFK:lla on puolestaan taskussa niukat voitot Atlaksesta ja GrIFK:sta, selvä voitto BK-46:sta, Dickeniä vastaan siedettävä selkäsauna ja HIFK:ia vastaan tyly tyrmäys.

Ennen kauden alkua joukkueen kohtasivat Karjaalla Socis Cupissa ja silloin KyIF oli parempi. Moni asia ÅIFK:n kokoonpanossa on kuitenkin muuttunut, mutta näytön paikka on nyt. Odotettavissa on joka tapauksessa tasainen ottelu. ÅIFK lienee ennakkosuosikki, mutta KyIF:llä on vahva kotikenttäetu. Bombiksen katsomot täyttynevät aika hyvin, etenkin kun ÅIFK:n riveissä pelaavat sarjan lupaavimmat junnut. Jos matka ei käy Kirkkonummen kautta niin ottelua voi seurata Suomen käsipalloliiton tulospalvelussa.

KyIF vei voiton ÅIFK:n naisilta


KyIF-ÅIFK 31-23 (14-10)

Isänpäivän ottelussa KyIF:n korkea puolustus puri hyvin ÅIFK:n naisiin. Kymmenen ensimmäistä minuuttia mentiin vuorotellen maalia tehdessä, mutta pian sen jälkeen KyIF meni menojaan. Ellen Norrgrann oli liian yksin vastuussa maalinteosta. Tuttuun tyyliin hän onnistui kuitenkin tekemään 11 maalia, kun muilta taas puuttui painetta ja maalia päin haastamista. Emilia Dahl pääsi välillä irti oikealla laidalla ja onnistui maalinteossa viidesti. Linda Sipolan ja Linnea Gareisin tehtävä maalissa oli todella vaikea, kun Turun flikkojen puolustus ei pystynyt pitämään KyIF:n heittäjiä kurissa.

Kahden viikon ottelutauko tulee nyt sopivasti ja nyt on vain kasattava luut yhteen ja saada peli kulkemaan kunnollisen harjoittelun kautta.

Tilastot

KyIF – Ingrid Degerth 7, Susanna Arvekari 7, Johanna Degerth 6, Matina Keserci 3, Jessi Laasio 2, Karolina Kaivola 2, Aini Salminen 1, Emmi Paajanen 1, Emmi Koljonen 1, Liisa Holopainen 1.

ÅIFK – Ellen Norrgrann 11, Emilia Dahl 5, Sara Pettersson 3, Ingrid Lindbom 2, Nelli Snellman 1, Anne Nieminen 1.

Varoitukset: KyIF – 3. ÅIFK – 2: Snellman 16', Lindbom 19'.

Ulosajot: KyIF – 2×2 min. ÅIFK – 0 min.

LähiTapiola-tähtipelaajat

*** Suvi Erhovaara, mv
** Johanna Degerth, 6 maalia
* Ellen Norrgrann, 11 maalia.

Erotuomarit: Annika Laaksonen, Halina Lehto

Yleisöä: 122

Lue lisää ottelusta

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
KyIF 31 - 23
(14 - 10) (17 - 13)
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Joulukuu   »
Kategoriat