Esittely
Ottelutilastot
GrIFK - ÅIFK
2017-2018 - Miehet - Miesten SM-liiga
Klo 19:00 Kauniaisten Palloiluhalli
15
Syy

Ennakkoinfo


SM-liiga
GrIFK-- ÅIFK
15.09 klo 19.00
Kauniaisten Palloiluhalli

https://tulospalvelu.finnhandball.net/taso/ottelu....


Lähtö 15.30.

Perjantai on IFK-päivä!


GrIFK-ÅIFK, pe 15.9.2017 klo 19.00.

Perjantaina on IFK-päivä, kun miehet kohtaavat GrIFK:n ja naiset HIFK:n.

Huomisen ottelua on jo ennakoinut Grani antamalla ÅIFK:lle tunnustusta ja nostamalla hattua. Totta on kuitenkin se, että luolassa ei ÅIFK juuri koskaan ole viihtynyt. Kuluvan vuosikymmenen aikana luolasta ei ole saatu pisteitä kotiin SM-liigasta.

Alla muutama poiminta GrIFK:n ennakosta. Tack, kamrater!

Kanarialintuparvi ei ole sitten viime vuoden kokenut kovinkaan suuria muutoksia joukkueessaan, mutta Turussa tehty linjaveto antaa omille kasvateille mahdollisuus näkyy joukkueen keski-iässä, joka nousija HC HIK:n ohella on liigan nuorin. ÅIFK:ssa esiintyi 22-37 päättyneessä ottelussa BK-46:tta vastaan kaksi vuonna 2000 syntynyttä pelaajaa.
ÅIFK on vastustaja, joka voi tehdä elämästämme hyvin vaikeaksi jos emme tule hyvällä asenteella matsiin. Varsinkin Andreas Nyström osaa rankaista heti jos hänelle annetaan likaa tilaa. Uskon kuitenkin, että jos joukkue on valmis näyttämään kotiyleisölle kypsää pelaamista niin pisteet jää Kauniaisiin.

Lue lisää …

Seuraa ottelua livenä!

Selkäsauna painajaisten luolassa


GrIFK-ÅIFK 42-15 (20-3)

Perjantain IFK-päivän miesten kamppailussa GrIFK oli voittoisa luolassaan. GrIFK teki avausjaksolla 20 maalia, kun kanarialinnuista onnistuivat kertaalleen vain Santeri Maijala, Oscar Berglund ja Christoffer Sjöblom. Summerin soitua Granissa oli kolme kuuteen maaliin yltänyttä pelaajaa ja saman verran neljä häkkiä tehneitä. Ottelun vakuuttavin pelaaja, Granin konkariveskari Jan Stolt ei kuitenkaan lähtenyt ottelun perusteella arvioimaan oman joukkueen tasoa.

Pitkästä aikaa ensimmäinen SM-liigaottelu minulle, viime kerrasta taitaa olla 6-7 vuotta. Valitettavasti ÅIFK ei onnistunut lainkaan haastamaan meitä tänään joten tämän pohjalta on vielä vaikea arvioida todellista tasoamme. Olen erittäin tyytyväinen sekä omaan että joukkueen suoritukseen. Ennen kaikkea haluan kiittää tästä ottelusta joukkuetta.

Tilastot

HIFK – Alexander von Numers 6, Jasper Hellberg 6, Paavo Brummer 6, Richard Sundberg 4, Peik Sjöblom 4, Miro Koljonen 4, Benjamin Olsson 3, Erik Åkermarck 2, Johan Svahn 2, Alexander Lång 2, Fredrik Forss 2, Valter Georgs 1.
ÅIFK – Oscar Berglund 4, Christoffer Sjöblom 3, Alexander Nystén 2, Isak Lehvonen 2, Niklas Manderoos 1, Mikael Manderoos 1, Santeri Maijala 1, Eemeli Maijala 1.

Varoitukset: GrIFK – 3. ÅIFK – 1: Berglund 7'.
Ulosajot: GrIFK – 3 x 2 min. ÅIFK – 1 x 2 min: Lehvonen 5'.
Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson, Mikael Lindroos.
Yleisöä: 152.

LähiTapiola-tähtipelaajat

*** Jan Stolt, mv
** Alexander von Numers, 6 maalia
* Paavo Brummer, 6 maalia

Lue lisää

ÅU: Mardrömsafton för herrarna
MSM: GrIFK murjoi ÅIFK:n
Yle: GrIFK fick inget motstånd: ”Körde över oss”
Tulospalvelu

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
GrIFK 42 - 15
(20 - 3) (22 - 12)
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Kesäkuu   »
Kategoriat